Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Så bär du vårens hetaste plagg

Ett av mina bästa köp den senaste tiden har varit denna vita hoodie. Hoodien är ett av vårens hetaste plagg. Och tur är väl det eftersom det knappast finns något annat plagg som är lika skönt att springa omkring i. Skönt kan faktiskt också vara snyggt. Speciellt om man bär upp hoodien tillsammans med en […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-02-15 21:39  |  Lästid: 2 minuter
bästa butikerna i stockholmmodebloggare herrdagarvit hoodie online

Ett av mina bästa köp den senaste tiden har varit denna vita hoodie. Hoodien är ett av vårens hetaste plagg. Och tur är väl det eftersom det knappast finns något annat plagg som är lika skönt att springa omkring i. Skönt kan faktiskt också vara snyggt. Speciellt om man bär upp hoodien tillsammans med en rock, en statement-jacka eller ett på annat sätt sportigt men samtidigt dressat plagg. Här bär jag den tillsammans med ett par bomullsbyxor i fint, tunt material från COS (med snörning) och favorit-sneakersen från Eytys.

Det är dock lite farligt med en vit tröja. Sekunderna efter att jag började fingra på den där morotsjuicen på bilden ovan, lämnade den en liten signatur – mitt på magen.


Solglasögon från Nividas, hoodie från Weekday, byxor från COS och sneakers från Eytys.

 

Dela på Facebook
Tweeta