Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Veckans bästa köp v.5

  Den här veckan har jag rotat i garderoben och letat efter en lite ledigare och sportigare look – som man brukar känna för att bära en grå morgon i februari. Därför tänkte jag tipsa om lite plagg som går i samma anda. Nämligen en stilren hoodie, vidare och raka byxor, ett par bekväma lädersneakers […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-01-31 00:17  |  Lästid: < 1 minuter

 

Den här veckan har jag rotat i garderoben och letat efter en lite ledigare och sportigare look – som man brukar känna för att bära en grå morgon i februari. Därför tänkte jag tipsa om lite plagg som går i samma anda. Nämligen en stilren hoodie, vidare och raka byxor, ett par bekväma lädersneakers och en rock för att klä upp de lediga plaggen en aning. Här är veckans sex bästa köp.


  1. Trådlösa hörlurar
  2. Mörkgrå och vidare byxor
  3. Svart minimalistisk hoodie
  4. Kamelfärgad tunnare rock
  5. Sneakers
  6. Sköldpadsmönstrade solglasögon

 

 

* Den här artikeln innehåller sponsrade länkar. Läs mer här!

 


Dela på Facebook
Tweeta