Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Antagligen vinterns bästa spellista 2017

Jag tänkte dela med mig av (i min mening) vintern 2017’s bästa spellista. Den kommer jag att fylla på med låtar ända fram till dess att knopparna börjar slå ut och isen släpper i bäckarna. När det blir vår helt enkelt. Lyssna gärna. Spellistan hittar du här.

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-01-22 17:04  |  Lästid: < 1 minuter
Spotify spellista 2017 tips musik listor.png

Jag tänkte dela med mig av (i min mening) vintern 2017’s bästa spellista. Den kommer jag att fylla på med låtar ända fram till dess att knopparna börjar slå ut och isen släpper i bäckarna. När det blir vår helt enkelt. Lyssna gärna.

Spellistan hittar du här.

Spellista musiktips spotify 2017.png
Dela på Facebook
Tweeta