Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

5 saker att göra i mellandagarna

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-12-26 07:00  |  Lästid: 2 minuter
black-mirror.jpg

Serietips: Black Mirror
black-mirror-masks.jpg

Den senaste serien som jag har börjat att följa är Black Mirror! Avsnitten hänger inte ihop utan man kan egentligen börja titta på vilken säsong och vilket avsnitt som helst. Gemensamt för alla episoder är teknik, framtid vs nutid och att de är svinbra! Finns på Netflix.

Skärmavbild 2016-10-14 kl. 00.10.50.png

Jag dog häromveckan när Way Out West släppte Lana Del Rey som första akt till nästa års festival. Det finns ingen som står högre upp på min önskelista. Inte ens om återuppliva Michael Jackson var ett alternativ. Med andra ord bör du redan nu planera augusti månad 2017. Köp biljett, fixa boende och pinterest-sök på ”festivalkläder” medan du lyssnar på Chelsea Hotel No 2 ovan.

filmtips.jpg
asinglemant-une-libanaise-a-paris.jpg

Filmtps: A Single Man

Japp. Jag har en ganska förutsägbar smak när det kommer till filmer och serier. Man kan se en röd tråd gällande estetiken. En film som du bör se (och se om) är Tom Ford’s A Single Man. Vacker, bra och (inte helt oväntat) skitsnygga kläder.

Den här låten figurerade lite överallt för ett tag sedan – Dolly Parton’s ”Jolene” fast uppspelad i ett mycket långsammare tempo. Så bra! Lyssna på den på repeat!

För några veckor sedan tog Madonna emot den (oerhört) välförtjänta utmärkelsen ”Woman of the year” under Billboard’s Women in Music event. Har du lyssnat/tittat på hennes tal? Om inte bör du göra det. Hon sätter fingret på så många punkter och aspekter som existerar och (tyvärr) utgör vår mansdominanta värld. Lyssna, inspireras och lär!

Dela på Facebook
Tweeta