Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Julklappstips: Skinnförkläde

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-12-18 19:51  |  Lästid: < 1 minut
julklappstips.jpg
skinnförklädde.jpg
Julklappstips pappa.jpg

Om du inte köpt någon julklapp ännu till förslagsvis din matlagningstokiga pappa eller mamma, kommer här ett tips – ett skinnförkläde i garvat läder. Om man inte lagar så mycket mat är det även fint att hänga på väggen som en inredningsdetalj i köket. Det som jag har på mig på bilden kommer från Mt. Manor och det kan du kika på här.

Jag har inte ens börjat att köpa min julklappar ännu. Samma sak varje år. Jag kommer springa på stan och svettas tillsammans med 70 % av Stockholms invånare ikväll.

Dela på Facebook
Tweeta