Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Julklapptips: Pyjamas

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-12-10 07:00  |  Lästid: < 1 minut
Julklappstips till honom.jpg
Rayville pyjamas randig.jpg

Något som man kanske inte alltid köper själv, men som man gärna tar emot som present – är en pyjamas. En fin sådan. Tänk att få vakna upp en kall vintermorgon (typ juldagen) och få klä på sig en skön pyjamas. Jag förstår dem som inte tycker att det är bekvämt att sova i den, men pyjamasen 2017 är ett hemma-mys-plagg och ett perfekt julklappsförslag! På bilden har jag på mig en grå- och vitrandig bomullspyjamas från Rayville.

Följ min blogg med Bloglovin'
Följ mig på Instagram

Dela på Facebook
Tweeta