Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Julklappstips: Fotokonst och ramar

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-12-06 10:12  |  Lästid: < 1 minut
Desinio affischer, posters, ramar fotokonst online.jpg

Något som jag alltid gillar att få i julklapp är posters, fotokonst och tavlor – stora som små. Jag tycker inte att man behöver köpa affischer med tanken att det måste sitta uppe i sjutton år utan genom att förnya väggarna emellanåt blir hemmet lite mer trivsamt och förnyat. Om någon som läser detta (som ska köpa julklapp till mig) vill jag gärna ha vita affischen med svarta penseldraget.

Här ovan har jag plockat ut lite favoriter från Desenio som har massvis med fotokonst och ramar. Eftersom julklappssäsongen redan är i full gång kan du köpa dina julklappar där med 25% rabatt. Då är det bara att ange koden: tobias25. Den koden gäller mellan 6-8 december. Passa på idag helt enkelt!

Dela på Facebook
Tweeta