Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Outfit: Vinterkostym

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-11-05 11:40  |  Lästid: 2 minuter
Tobias Sikstrom outfitpost.jpg
cos showroom aw sverige.jpg
Tobias Sikström kostym tips COS Mr Porter.jpg
COS Showroom collection.jpg
Tobias COS outfit.jpg
COS Showroom.jpg
vespa blogg vinterkostymtips brun.jpg
Höstkostym tobias sikstrom.jpg

Mössa från H&M
Stickad tröja och kostym från COS x Mr Porter
Halsduk från Acne Studios
Ryggsäck från COS
Sneakers från Eytys

Häromveckan vandrade jag bort till COS showroom där jag mötte upp mina vänner Sofia, Tom och Emma för en fredags-aw. Vi kikade lite på den nya COS x Mr Porter-kollektionen och drack öl hela kvällen. Det är så kul när man har vänner som jobbar på roliga ställen där alla kan mötas upp emellanåt.

Det är nu som man ska passa på att bära grövre ullkostymer. Snart är det alldeles för kallt. Jag gillar att kombinera ullkostymen med halsduk och mössa – ett snyggt och enkelt sätt för att klä ner den.

Följ min blogg med Bloglovin'
Följ mig på Instagram

Dela på Facebook
Tweeta