Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

3 produkter som gör livet enklare

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-10-17 20:11  |  Lästid: 2 minuter
Steamer tips till hemmet.jpg

Handsteamer
Det är få saker som jag tycker är lika tråkigt som att stryka. Antagligen för att jag inte är bra vän med mitt strykjärn. Hatar även strykbrädan som välter så fort jag andas på den. Men det måste göras! Dock inte nödvändigtvis med hjälp av ett strykjärn. I helgen begav jag mig ut på stan och införskaffade en handsteamer. Varför har en inte gjort det tidigare? Under mina år som Visual Merchandiser på COS var steamern + jag min absolut viktigaste relation.

le cord sladd tips.jpg

Personlig laddningssladd
Min telefon har en tendens att alltid ha 3% batteri kvar (antagligen för att jag håller på med den 24/7). Därför brukar jag alltid behöva ta med laddare när jag ska någonstans. Eftersom mina vänner ofta hamnar i samma sits – att mobilen ständigt behöver näring, gör även de samma sak. Problemet då är att man aldrig vet vems laddare som tillhör vem. Då är det fiffigt att ha en sladd som ser annorlunda ut så att du märker direkt vilken som är din. Som en gul till exempel. Den här ovan kommer från Le Cord.

krokar till hallen bra tips renhuvud stål.jpg
krokar till hallen ren.jpg

Krokar
Krokar behöver faktiskt inte vara tråkiga eller avlånga och rektangel-iga. De kan vara ett renhuvud och ett hundhuvud. Numera pryder dessa min hall och underlättar så att jackorna inte behöver ligga på golvet. Från Åhléns och du hittar dem här!

Dela på Facebook
Tweeta