Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Dagens jeanstips

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-10-13 16:00  |  Lästid: < 1 minut
Levi's 505c mens style outfit.jpg

Under sommaren har jag låtit de tightare jeansen ligga kvar i garderoben. Dels för att de rådande trenderna har påverkat mig till att välja de lite vidare byxorna och dels för att jag tycker snäppet vidare jeans/byxor gör sig bättre till sneakers – som i princip är det enda jag bär på sommaren.

MEN nu är hösten här och då vill man automatiskt (jag i alla fall) klä sig lite rockigt istället. Därför byts till exempel sneakersen ut mot ett bar boots eller läderskor och jeansen blir aningen tightare. Då kommer här ett jeanstips: dessa 505c från Levi’s.

Följ min blogg med Bloglovin'
Följ mig på Instagram

Dela på Facebook
Tweeta