Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Tips: Höstens snyggaste skinnjacka

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-10-02 19:40  |  Lästid: 2 minuter
Tobias Sikstrom.jpg
Gant Tobias Sikström.jpg
leather jacket Gant Tobias Sikstrom.jpg
Gant skinnjacka tips.jpg

I helgen packade jag ihop mina sommarjackor och sa på återseende till dem. Nu ska de nämligen gå i ide. Men det gör inte så mycket eftersom jag skaffade mig min finaste skinnjacka hittills – den här som jag hittade på Gant! Jag är lite trött mina tidigare varianter i bikermodell. De har varit med i ganska måna säsonger nu. Därför blev jag väldigt glad när jag hittade en med zip och krage istället. Dock kostar den en liten peng, men du kommer kunna ha den i minst hundra år! Här finns den om du är sugen!

Dela på Facebook
Tweeta