Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Weekday AW16 Limited Edition

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-09-22 18:28  |  Lästid: 2 minuter
Limited edition collection Weekday aw16.jpg
Weekday AW16 Tobias Sikstrom.jpg
Weekday Limited edition.jpg

Jag har letat efter en gul stickad tröja väldigt länge. Gul är (förutom svart såklart) min absoluta favoritfärg. Till min stora lycka ramlade jag över den här när Weekday frågade mig om jag ville välja lite ut lite favoriter från deras nya limited edition-kollektion, som kom ut i butik för ett litet tag sedan. Gult matchas oftast med vitt eller svart, men jag gillar att mjuka upp färgen med hjälp av grått. Precis så här kommer jag springa klädd i höst!

Gul stickad tröja och grå ullbyxor från Weekday Limited Edition.

Weekday AW16 plock.jpg

Något annat som jag också gillar att bära under höst- och vinterhalvåret är de militärinspirerade tonerna. Här ovan har jag plockat ut lite fler favoriter i just grått, brunt och grönt.

1. Grön ullrock med sneda fickor.

2. Brungrön långärmad t-shirt. Perfekt att ha som den är eller under en tröja när det blir kallare.

3. Gröna skinnhandskar.

4. Grå, lite kortare byxor.

5. Grå mössa.

Följ min blogg med Bloglovin'
Följ mig på Instagram
I samarbete med Weekday.

Dela på Facebook
Tweeta