Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Skotips: H&M Studio

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-09-18 15:08  |  Lästid: < 1 minut
H&M Studio skor.jpg

Jag gillar verkligen H&M’s nya Studio-kollektion. Vill i princip ha allting därifrån och det har jag sett till att skaffa också. Nästan i alla fall. Vill tipsa om dessa skor till att börja med. Den Prada-inspirerade, taggiga sulan blir en väldigt fin detalj till en enkel look. Speciellt om man bär mörka plagg till – vilket 84 % av befolningen kommer att göra denna årstid. Om du vill ha ett par tror jag att du får lämna datorn/telefonen nu och springa till närmsta butik som säljer Studio-kollektionen – för de lär försvinna snabbt!

Skor från H&M.

Dela på Facebook
Tweeta