Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Helgen och Popaganda 2016

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-08-28 16:54  |  Lästid: 2 minuter
Popaganda 2016.jpg
Tobias och Anna.jpg
Popaganda armband.jpg
Popaganda 16.jpg
Popaganda live.jpg
Området Popaganda.jpg
Popaganda 3.jpg
Tobias Popaganda.jpg
Amanda Bergman.jpg
Anna Popaganda Stockholm.jpg
Konstsim Popaganda.jpg

I helgen var jag på Popaganda! Eller i lördags rättare sagt. Tyvärr missade jag alla spelningar som jag ville se för de var på fredagen vilket krockade med Guldknappen. Men jag fick en dag i alla fall. Galet att jag aldrig har varit där innan med tanke på att jag älskar stadsfestivaler. Såg/lyssnade från ölområdet på Marit Bergman (jag var gbg-poppare 2006-2008), Frances, Amanda Bergman och Deportees. Till ytan är det verkligen en perfekt storlek på festival eftersom man kan gå igenom hela området på 3 minuter. En härlig dag helt enkelt!

Hallå! I torsdags åt jag middag tillsammans med Edward Blom och ett par andra härliga människor! Jag åt hare (för första gången) och Edward försåg mig med massa öl. På torsdag,1/9, kan du också äta med Edward om du vill. Då läggs nämligen middagen uppe på AirDine så att i princip vem som helst kan boka en plats. Idag (söndag) kan man boka två platser och måndag, klockan 14 även då. Hur kul?

Dela på Facebook
Tweeta