Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

En hund och en t-shirt

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-08-24 21:28  |  Lästid: 2 minuter
tobias woody.jpg
frukost stockholm bästa platsen.jpg
tobias sikström svart mops.jpg
våfflor stockholm.jpg
Tobias woody vit tshirt.jpg

Jag har varit duktig på att dokumentera och fota ganska mycket under sommaren, men inte riktigt lika flitig på att publicera innehållet och blogga. När jag kom hem från Italien blev jag en så kallad hundvakt. En hund flyttade nämligen in hos mig. Lättpåverkad som jag är kan jag nu inte riktigt föreställa mig ett liv utan en hund, så jag har börjat googla efter ”detta behöver du för att skaffa hund” och ”allt du behöver veta innan du blir med hund”. Det är vad jag har gjort den senaste tiden (läs: augusti). Och ätit våfflor.

T-shirt från COS.

Dela på Facebook
Tweeta