Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Så bokar du lyxhotell till pangpris

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-08-17 19:51  |  Lästid: 2 minuter
Hotell i almfaikusten, bo såhär.jpg
roof top hotel.jpg

Om det är något som jag tycker att jag är ganska bra på så är det att rota i livets REA-lådor (bildligt och bokstavlig) och hitta det där som jag inte trodde skulle ligga där i. Dels hittar jag klädesplaggen som (av misstag) sorterats ut för att kasseras och dels hittar jag smarta tillvägagångssätt för att få ut mer av mycket. Som till exempel hotellet jag bokade i Italien. (Nej, detta är inte ett sponsrat inlägg)

Jag älskar att hitta boende via tjänster som Airbnb, men ibland vill man helt enkelt ta in på ett svindyrt hotell (utan att betala fullpris) med en frukostbuffé som motsvarar en månads matbudget och inget skrikande barn så långt ögat kan nå. Då kan du göra som jag brukar göra, nämligen såhär:

– Boka hotell via tjänster liknande Hotels.com
– Googla alltid efter rabattkoder. Sök på tjänstens namn plus den aktuella månaden som du bokar i (t.ex. hotels.com rabbatkod augusti 2016) Sök upp och googla efter den kod med mest rabatt, förstås.
– Smala ner din hotellsökning genom att leta efter nybyggda hotell som endast varit öppna i ca max två månader. De är sällan fullbokade och tar mycket, mycket, mycket lägre priser i början för att få gäster än vad de kommer att göra lite längre fram. Dessutom är de hotellen relativt tomma på gäster vilket gör upplevelsen ännu lite bättre.
– Googla alltid efter omdömen och recensioner. Helst i form av blogginlägg. Många hotell utger sig nämligen för att ha varit gäster på sitt eget hotel genom att skriva egna omdömen om sig själva på sidor som exempelvis tripadvisor.
– Åk dit och njut!

Boka hotell smart - erbjudanden Italien.jpg
hotellbar.jpg

Följ min blogg med Bloglovin'/ Follow my blog with Bloglovin'

Dela på Facebook
Tweeta