Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Veckans Bästa Köp v.31

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-08-04 11:50  |  Lästid: < 1 minut
Herrmode inspiration. De bästa köpen i butik just nu.jpg

Här kommer 9 av veckans bästa köptips!

1. Grå stickad tröja i bomull och polyamid.

2. Mörkgrön denimjacka.

3. Svarta tunna byxor i materialmix. (På superrea just nu)

4. Vita sneakers. Dessa köpte jag i Lissabon förra året på H&M. Nu är de tillbaka igen, fast denna gång säljs de endast online. Jag har nog aldrig ägt ett par skor som har fått lika många frågor om var de är köpta, som jag har fått om dessa. Dock hade jag lite för roligt i dem på lite för många utomhusfester, så det blir till alla klicka hem ett nytt par.

5. Rengöringsgel för ansiktet. Denna använder jag varje kväll innan jag går och lägger mig. Sedan smörjer jag in ansiktet med en oparfymerad ansiktslotion.

6. Rakningsborste. Tidigare har jag mestadels sett dessa som fina att ha på hyllan men kanske inte något som används varje dag. Hösten till ära låter jag nu skägget sitta kvar och då är dessa borstar perfekta för att borsta bort strån med efter lite skäggtrimning.

7. Byredos handlotion med doften ”Suede”.

8. Affisch/tavla att pryda väggen hemma med.

9. Grå necessär.

Följ min blogg med Bloglovin'/ Follow my blog with Bloglovin'
contain adlinks.

Dela på Facebook
Tweeta