Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Solglasögontips: Chimi Eyewear

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-07-19 11:41  |  Lästid: < 1 minut
Chimi Eyewear.jpg

Man kan aldrig ha för många solglasögon – precis som med skor. Ett par snygga solbrillor lyfter lätt vilken look som helst. Man skulle kunna ha en enfärgad t-shirt varje dag och endast låta solglasögonen bli pricket över i:et genom att låta de bestämma stilen. Om tre timmar åker jag till Italien (borde packa i panik) och då kommer dessa tre nya kompisar från Chimi Eyewear att följa med.

Jag kommer att stanna i Rom en dag/natt och sedan hoppa på tåget mot Almafikusten imorgonkväll. Om du har några tips får du gärna dela med dig av dem! Häng med på Snapchat vetja. Finns som @tobiassikstrom.

Dela på Facebook
Tweeta