Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Frukost: Tunna Skivor

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-07-11 09:02  |  Lästid: 2 minuter
Valio Tunna Skivor Gouda Ost.jpg
valio Tunna Skivor ost.jpg
Tunna Skivor Valio Ost.jpg

Jag är en frukostmänniska. Får jag inte äta på morgonen blir jag deprimerad och irriterad. Allra helst äter jag olika typer av mackor och de senaste veckorna har ostmackan gjort comeback i mitt liv eftersom Valio har lanserat färdigskivade ostar i extra tunna skivor. Valio Tunna Skivor kommer i tre smaker: Gouda, Gräddost och Port Salut. (Gouda är goud-ast)

Nu har Valio en superkul tävling där du kan vinna 795 Tunna Skivor (alltså en årsförbrukning). Kika in här för att komma till tävlingen. Den som kan ta en skärmdump när ostskivan är som allra tunnast har chans att vinna ost för ett helt år! Skicka in bilden till tunnaskivor@valio.fi med ditt namn, adress, telefonnummer, ålder och en kort motivering om varför just du ska vinna. De 100 första varje dag vinner ett smakprov. Tävlingen pågår 11-17/7. Lycka till!

Följ min blogg med Bloglovin'/ Follow my blog with Bloglovin'

I samarbete med Valio.

Dela på Facebook
Tweeta