Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Outfit: Helsvart

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-07-05 16:00  |  Lästid: 2 minuter
blogg livsstil och herrmode.jpg
svart outfit material.jpg
lunchtips stockholm blogg.jpg
cos jacka sport.jpg
vit vespa.jpg
black outfit.jpg
workshop lunch.jpg
svart set COS.jpg
tobias sikström svart sportjacka jersey.jpg

Jag har kommit in i ett semestermood nu samtidigt som jag inte riktigt har förstått att sommaren har börjat. Jag tänkte att jag skulle sätta upp regler attjag måste hitta på saker varje dag efter jobb – bara för att det är varmt ute. Får se hur det går.

När jag klär mig helsvart tycker jag om att klä mig i olika material. Då blir plaggen lite mer olika från varandra och det blir en fin kombination tillsammans (även om det inte framkommer helt på bilderna). Här blandar jag bomull, kashmir, läder och textur/mönstrat. Svart gör sig bäst med materialmix!

Jacka, byxor och sneakers från COS, solglasögon från Moscot och tröja från Weekday.

Dela på Facebook
Tweeta