Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Hornstull

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-06-21 20:43  |  Lästid: 2 minuter
jeansjacka outfit.jpg
långholmen tobias sikstrom blogg.jpg
gänget.jpg
converse levis tobias sikström.jpg
bron.jpg
tobiassikström 3.jpg
tobias sikström hornstull.jpg
frukost.jpg
levis denimjacka herr.jpg
tobiassikstrom söder.jpg

I helgen begav jag mig bort till Hornstull som hade marknad. Där mötte jag upp Sofia, Tom, Emma och Jolin. Vi hade en gemensam bakfylla-dag som gick ut på att äta glass, promenera längs långholmen och käka mat. Riktigt mysigt! Nu håller jag på att styra upp lite midsommarplaner. På torsdageftermiddag åker nämligen jag ner till Öland där jag stannar i tre dagar. Älskar Öland!

Jeansjacka från Levis, svart tröja från Samsoe Samsoe, jeans från Calvin Klein och sneakers från COS.

Följ min blogg med Bloglovin'/ Follow my blog with Bloglovin'
contain adlinks.

Dela på Facebook
Tweeta