Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Bästa basplaggen just nu

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-06-19 18:44  |  Lästid: 2 minuter
asket best basic menswear.jpg
111.jpg
asket menswear clothes.jpg
tobias sweatshirt grå.jpg

Basgarderoben växte precis med fem medlemmar! I veckan hälsade jag på hos Asket för att prova lite storlekar och för att hälsa på hos Jakob och August som står bakom märket. Den långa-plagg-trenden som är ganska het just nu är inte riktigt min grej, utan jag gillar plagg som är lite kortare i modellen. Därför är det så bra med ett märke som Asket där man själv kan välja längden (S, regular eller L) på t-shirten, skjortan, sweatshirten och nu även pikén. För basplaggssuckers som mig själv är det typ det bästa som hänt mig. Du kan kika in fler plagg på deras hemsida.

Följ min blogg med Bloglovin'/ Follow my blog with Bloglovin'

Dela på Facebook
Tweeta