Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Gör du sveriges bästa G&T?

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-06-16 06:14  |  Lästid: 2 minuter
Sveriges bästa gt_2.jpg
sveriges bäsa GT.jpg
Schweppes - Gin och Tonic.jpg

När det kommer till drinkar är jag en relativt lat människa. Antingen får jag någon till att blanda en drink åt mig eller så ger jag mig på en klassisk och ganska enkel variant – typ en Gin & Tonic fast med en twist. Nu har jag dock kastat bort citronen, hoppat i mina tofflor och sprungit ner till ICA för att köpa grapefrukt, mynta, fläder och Schweppes Tonic – det är mitt bidrag till tävlingen Sveriges bästa GT som pågår nu. Plus en väldigt, väldigt stor mängd gin! Gärna i en burk, inte ett glas.

Om du vill utmana mig kan du själv vara med och tävla i Sveriges bästa GT. Skicka in ditt bidrag (bild + recept innan 24/6) för att vinna en resa för två till NYC och såklart för att kunna skryta för alla att du gör landets bästa GT. Du kan läsa mer här!

Följ min blogg med Bloglovin'/ Follow my blog with Bloglovin'
I samarbete med Schweppes.

Dela på Facebook
Tweeta