Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Det otvättade jeanstipset

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-06-16 21:20  |  Lästid: 2 minuter
jeans blå tvätt herr fit.jpg
jeans H&M.jpg
posthuset Solna.jpg
outfit jeans skinntofflor.jpg
trätak.jpg
blue jeans HM.jpg
jeans H&M herrmode tips i butik.jpg

Jag har letat efter ett par blå, otvättade och raka jeans under en tid – ända tills i förrgår! Då hittade jag nämligen dessa hos H&M. De flesta av mina jeans som jag verkligen trivs i kommer från just H&M. Det är någonting med passformen och längden som jag gillar. Oftast klipper jag av byxorna lite då jag gillar när de är lite för korta, men H&M’s varianter sitter liksom bra från början. Dessutom är de ju väldigt prisvärda!

Jacka och jeans från H&M, t-shirt från COS och tofflor från Birkenstock.

Dela på Facebook
Tweeta