Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Göteborg

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-06-09 20:54  |  Lästid: 2 minuter
linnegatan göteborg.jpg
artilleriet kitchen.jpg
linnegatan ullis.jpg
magasinsgatans dag loppis.jpg
vacation shirt.jpg
lunch lagerhuset.jpg
ullis.jpg
tobiastobias.jpg
barrabicu pizzza.jpg
surte.jpg
barbicu.jpg

Häromhelgen hoppade jag på tåget ner till Göteborg. Där nere firade jag min födelsedag (sådär 5 veckor senare) och även min syster som fyllde år.
Det var riktigt kul att bara hänga en dag i Göteborg eftersom jag så sällan gör det nuförtiden. Vi kollade in loppisen/utförsäljningen på Magasinsgatan. Svängde förbi Andra Långgatans dag, drack drinkar på Dorsia, åt frukost på Lagerhuset och middag på Barabicu – en helt okej helg!

Dela på Facebook
Tweeta