Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Marint kostymtips

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-05-21 14:15  |  Lästid: 2 minuter
grandpa tobias sikström.jpg
vespa.jpg
uniforms for the dedicated kostym grandpa.jpg
outfit herrmode online.jpg
hamburgare och pommes tips.jpg
blå kostym och vita sneakers, stiltips.jpg
vita sneakers herr .jpg

Här är lite fler bilder av de som jag tog tillsammans med Grandpa för ett tag sedan. Fastnade verkligen för den här kostymen. Det är väldig sällan som jag springer omkring i kostym. Helt enkelt känner jag inte att det riktig är min grej – jag är mer av en jeansmänniska. MEN tycker verkligen att det bör finnas några stycken i garderoben. Detta kanske kan bli en av dem?

Kostym och t-shirt från Uniforms For the Dedicated, väska från Sandqvist och sneakers från Gram.

Dela på Facebook
Tweeta