Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Veckans bästa köp v.20

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-05-17 21:44  |  Lästid: < 1 minut
veckans favoriter i butik, shoppingtips herrmode online.jpg

Ny vecka betyder nya plagg och prylar. Här kommer veckans bästa köp och mina favorit i butik.

1. Grå t-shirt från Selected Home. En grå t-shirt är något av det finaste jag vet. Superenkelt, lätt och härligt. Tyvärr kan jag gå 40 meter innan det har blivit vätskeläckage under armhålan, och som du vet är grå en avslöjande färg…

2. Pinnålsfjäder från River Island. Denna klickade jag hem tidigare idag. Tänker att den kommer vara fin till en t-shirt eller skjorta i sommar som en fin och enkel detalj. Väldigt hipster, men det gillar vi!

3. Väldigt mörkblå mockajacka från Bellfield.

4. Grå jeans från Filippa K. Jag tycker att det är väldigt fint att klä sig i gråskala. I den skalan tänker jag även att grön-gråa nyanser får vara med.

5. Hörlurarfrån B&O Play.

6. Sneakers från Eytys.

Följ min blogg med Bloglovin'/ Follow my blog with Bloglovin'
contain adlinks.

Dela på Facebook
Tweeta