Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Nytorget

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-05-10 19:05  |  Lästid: 2 minuter
river island t-shirt tobias sikström.jpg
hus vasastan.jpg
mens fashion style.jpg
glass södermalm.jpg
herrmode site outfittips.jpg
frukost.jpg
öl södermalm aw.jpg
sofia cykel.jpg
tobias sikström river island.jpg
river siland tshirt levis denim jacket.jpg

I söndags startade jag dagen genom att äta frukost på balkongen. Sedan cyklade jag ner till Söder, närmare bestämt till Nytorget. Det absolut bästa jag vet just nu är att sätta in hörlurarna i örat, starta igång favoritspellistan (som jag ska dela sedan) och cykla – snabbt som bövelen! Lite farligt egentligen, men så får det vara.

Jag hade ett presentkort på River Island som höll på att brinna inne – tills jag hittade den här t-shirten. Jag har byggt upp en bra basgarderob på sistone. Därför är det sådana här typer av mönstrade och lite ”roligare” plagg som jag letar efter just nu. Gillar särskilt att den känns lite vintage, rockig och 60’s/70’s. Tänker att jag kommer att hinka i mig öl i den på Trädgården i sommar.

Jacka från Levis, solglasögon från Moscot, t-shirt från River Island, jeans från Filippa K och tofflor från River Island.

Följ min blogg med Bloglovin'/ Follow my blog with Bloglovin'
contain adlinks.

Dela på Facebook
Tweeta