Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

COS AW16 Collection

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-04-21 20:38  |  Lästid: 2 minuter
Cos showroom stockholm collection see through.jpg
COS collection stockholm tobias sikstromAW16.jpg
Cos aw16 showroom menswear.jpg
COS showroom Stockholm scandinavia Autumn Winter 16.jpg
accessories COS AW16 collection blog.jpg
tobias sikstrom COS aw16 showroom stockholm.jpg
COS accessories.jpg
menswear and style from COS Aw16 collection in Stockholm.jpg

Förra veckan hälsade jag på uppe i COS Showroom på Mäster Samuelsgatan för att kolla in höst- och vinterkollektionen. Jag skulle gissa på att 40% av min garderob kommer ifrån COS. Dels för att jag har jobbat för COS och dels för att det är en av de bästa destinationerna för att hitta sådana där bra basplagg som man inte hittar någon annanstans. Jag fick mig en genomgång av Nils och Sofia som guidade mig igenom beiga och vinröda toner bland längre jackor och ljusa melerade set i merinoull. Håll utkik framåt slutet av augusti!

Dela på Facebook
Tweeta