Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Nikben Swimwear

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-04-20 08:40  |  Lästid: < 1 minut
swimwear badbyxor tips.jpg
badbyxor tips.jpg

Om du följer mig på Snapchat (@tobiassikstrom) såg du kanske när dessa badbyxor från Nikben gjorde entre i mitt liv. Älskar att man får ett spel i kartongen – perfekt att ta med till stranden eller spela i bilen när jag bilar ner till Way Out West. Ja, jag har redan börjat fundera på den helgen i augusti. Det är sådana små detaljer som jag går igång på! Tidigare somrar har jag oftast haft svarta enfärgade varianter, men i sommar blir det grönt med gula bananer!

Badbyxor från Nikben.

Dela på Facebook
Tweeta