Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Klocka: Daniel Wellington

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-04-17 17:43  |  Lästid: < 1 minut
svart klocka danielwellington.jpg
tobias sikström daniel wellington.jpg
daniel wellington klocka svart tobias sikström.jpg

Idag är det min födelsedag! Helt sjukt att det har hunnit bli det igen. Jag har firat med mina vänner genom att käka massa mat och dansa hela natten.
Jag har även äntligen hittat en klocka som jag trivs i. Eftersom jag inte använder särskilt många accessoarer tycker jag att klockan blir en enkel och utmärkt detalj att ta till när man vill vila ögonen på något fint.

Även om det är min födelsedag idag har jag en present att ge bort. Daniel Wellington har satt upp en rabattkod där du får 15% rabatt på ett helt köp från deras hemsida. Koden är TOBIAS15. Det är dessutom fri frakt i hela världen. Här hittar du min klocka.

I samarbete med Daniel Wellington.

Dela på Facebook
Tweeta