Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Bandana / Scarf

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-04-09 16:07  |  Lästid: < 1 minut
bandana handkercheif scarf.jpg
tobias sikström handkercheif.jpg
bandana style suggestions ideas.jpg
handkercheif bandana asseccoarer herrrmode.jpg

Kärt barn har många namn, men denna lilla sjal/bandana/vaddunugillarattkalladen är en av mina favoritgrejer att ta till när jag har på mig tshirt och vill addera en mindre detalj för att göra looken lite roligare. Fast den funkar såklart lika bra till skjortan som tjocktröjan. Den här köpte jag i Israel, men liknande finns bland annat här och här.

Blå finns här.
Svart finns här.

Följ min blogg med Bloglovin'/ Follow my blog with Bloglovin'
Contain adlinks.

Dela på Facebook
Tweeta