Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

En helg i april

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-04-04 18:00  |  Lästid: 2 minuter
tobiassikstrom outfit.jpg
restaurang sixten och frans.jpg
skrivbord tips wood.jpg
gram sneakers 450g.jpg
tobias sikström outfit denim.jpg
sixten och frans kungsholmen.jpg
the gang.jpg
taverna brillo.jpg
skrivbord workspace.jpg
tobias sikstrom outfit april03.jpg

Helgen försvann lika fort som den kom – som vanligt. Men jag hann kika ut en ny kamera som jag har tänkt lägga vantarna på. Har haft min sedan 2012 och det är dags att den tänker på refrängen nu. Jag började fredagen med middag på Sixten & Frans som har blivit lite av ett nytt favorithäng den senaste tiden. Det blir lätt så eftersom jag både bor och jobbar i närheten. På lördagen traskade jag runt på stan och hittade ett par nya skor från Gram (de på bilden) som jag invigde direkt.

Rock från Our Legacy, jeansjacka från Levis, tshirt från Uniforms For the Dedicated, byxor från Weekday, väska från Baumgarten Di Marco och sneakers från Gram.

Dela på Facebook
Tweeta