Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Tofflan is still going strong!

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-03-26 10:19  |  Lästid: < 1 minut
River island slippers_tofflor i läder.jpg
sommarskor tofflor och sandaler tobias sikström.jpg

Det är konstigt det där med att tofflor och speciellt Birkenstock verkar provocera så många. De gånger jag har nämnt tofflor i mina inlägg är det alltid någon som känner att de måste visa för världen att de har rätt och världen har fel genom att förklara att tofflan är vidrig – och jag förstår inte riktigt varför. Tofflan har dock varit på trendtapeten i minst 5 år nu och tofflan is still going strong! Jag har redan samlat på mig ett par stycken inför sommaren. Dessa feta varianter är de senaste och dem hittar du här.

Följ min blogg med Bloglovin'/ Follow my blog with Bloglovin'

contain adlink.

Dela på Facebook
Tweeta