Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

En fråga

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-03-22 13:02  |  Lästid: < 1 minut
rimowa silver bag.jpg

Ibland kan jag uppleva att det blir mycket visa upp nya saker och mycket ”köp detta-tips” på denna sidan. Jag vet att många har efterfrågat det och jag har förstått att det är sådant som är kul att ta del av. Men jag undrar ändå om det är något annat typ av innehåll som hade vart lite extra kul att se mer av?

blue denim shirt tobias sikstrom.jpg

Eftersom jag sitter ensam på denna sidan av skärmen och skriver för fullt utan att veta hur tankarna går på andra sidan, skulle jag bli väldigt glad om du vill lämna en liten kommentar som förklarar vilket innehåll som du tycker är kul eller inte så kul.

Dela på Facebook
Tweeta