Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Skinnjacka, helg & HoC

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-03-08 08:49  |  Lästid: 2 minuter
tobias sikström skinnjacka med zip hm bra köp.jpg
H&M skinnjacka svart prisvärd.jpg
tobias sikström black leather jacket bike id bike.jpg
acne studios.jpg
tobias sikstrom black and white jacket.jpg
bedtime and bedrooms.jpg
leather jacket and bikes blog.jpg
tobias sikström blogg om personlig stil och tips.jpg

I helgen släpptes nya säsongen av House of Cards som jag är helt besatt utav och jag plöjde igenom alla avsnitt under helgen. Nu känns helt plötsligt mitt liv tomt och meningslöst. Meningslösheten spädes på när mitt Spotify blev pausat för att jag ännu inte har fått mitt nya bankkort. Livet blev lite roligare igen måste jag säga när jag införskaffade mig en ny skinnjacka från H&M. Egentligen behövs det ingen ny vårjacka i den trånga hallen, men intalade mig själv att jag faktiskt inte har någon skinnjacka med både zip och krage – så då blev det en deal.

Svart skinnjacka från H&M, solglasögon från Moscot, t-shirt från J.Lindeberg, byxor från COS och enekers från Common Projects.

Följ min blogg med Bloglovin'/ Follow my blog with Bloglovin'

Dela på Facebook
Tweeta