Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Söndagsångest #3

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-02-28 15:30  |  Lästid: 2 minuter
snickarbyxa i mocka, hängselbyxor bruna i mocka tobias sikström.jpg
inspiration herrmod eoch inredning blogg tobias sikström söndagsångest.jpg
outfit him and her.jpg
herrstil online inspiration och stylingtips - hatt och mönstrad skjorta.jpg
tablescape and light outfit tobias sikström.jpg
tobias sikstrom inspiration herrmode blogg.jpg
inredningstips och dekorative hem blogg king.jpg

Nu är det söndag igen för nionde gången detta år. Jag vet inte riktigt om det känns som mycket eller lite. Men det jag vet är att söndagsångesten kommer krypande. Därför delar jag med mig av veckans senaste pinnade bilder. Här finns jag på Pinterest om man vill följa mig där. Idag är det även den 28:e februari (skottår). Kände att jag var tvungen till att skriva det för nästa gång det datumet blir aktuellt är jag 29 år.

Tidigare veckor:
Söndagsångest #1
Söndagsångest #2.

Dela på Facebook
Tweeta