Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Saturday 27

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-02-27 16:28  |  Lästid: 2 minuter
tobias sikström bedtime.jpg
tobias sikström leather jacket hm.jpg
tobias sikstrom strandvägen.jpg
tobias sikstrom papercut menswear blog.jpg
tobias sikstrom black 12.jpg
tobias sikström södermalm mars 16.jpg
our legacy store stockholm tobias sikström.jpg
blue leather jacket tobias sikstrom.jpg
hay boxes tobias sikström.jpg

Varje helg när jag vaknar har jag väldigt svårt för att gå upp. Det första jag gör när jag vaknar är att plocka upp mitt telefon från golvet och kolla igenom alla sociala medier jag använder, Instagram, Snapchat, Facebook, peach, (precis börjat använda det – följ mig för jag har typ bara 1 vän hehe) Precis som om jag, medan jag sov, missade världens alla roliga saker och nu måste ta igen dem. Sedan fastnar jag framför musikvidoer eller roliga/sjuka klipp som mina vänner taggar mig i. För en gång skull blev det inte så idag. Utan jag gick upp och tog tag i mitt liv innan klockan 12.

Skinnjacka från H&M, halsduk från COS, solglasögon från Moscot, sweatshirt från Acne Studios, byxor från Hope och skor från Dr.Martens.

Dela på Facebook
Tweeta