Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Grey and Grey

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-02-20 16:14  |  Lästid: 2 minuter
tobias grå hoodie tips i butik.jpg
tobias sikstrom online influencer mens fashion.jpg
tobias sikstrom modeblogg sverige.jpg
morning routine blog menswear.jpg
stockholm vintertid.jpg
tobias_sikstrom_outfit_mensfashion.jpg
tobias_sikstrom_monokromt.jpg
stockholm.jpg
tobiassiktrom_mens_instagram.jpg

Jag har skaffat mig två favoritplagg på senare tid. Båda från COS. Hoodien är i yak (kommer från en långhårig tjur/ko, men det är inte päls) och är superskön och sådär mjuk som en slapphelgströja ska vara. Byxorna fyndade jag på rea för en peng som motsvarar ca 3 kaffe och en korv på 7 Eleven. Jag satte 11 kaffet i halsen när solen mot alla odds tittade fram, så då begav jag bort till Kungsholmen och till Norr Mälarstrand för en helgpromenad. Ikväll ska jag ta en flaska prosecco under armen och bege mig iväg för att titta på melodifestivalen. Hej svejs!

Rock från Reiss, hoodie och byxor från COS, sneakers från H&M och väska från Baumgarten Di Marco.

Dela på Facebook
Tweeta