Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

K & K

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-02-13 16:42  |  Lästid: 2 minuter
tobias_sikstrom_feb2016_65.jpg
tobias_sikstrom_outfit_feb_2016_3.jpg
tobias_sikstrom_wool_weekday_coat.jpg
philsburger.jpg
tobias_sikstrom_weekday_coat_feb2016.jpg
skivor.jpg

Nu när skolan är ”slut” är jag tillbaka på Kelly igen där jag jobbar på dagarna. Nu väntar jag bara på lite varmare klimat så att jag kan börja ta dykeln igen. Jag käkade lunch på Birka Burger. Sedan sprang jag upp till Stockholmsgruppen för att säga hej. På kvällen vandrade jag bort till Kåken där jag spelade lite skivor för första gången. Eller nästan i alla, Philip lärde mig.

Rock från Weekday, halsduk från Reiss, thsirt från COS, jeans från Asos och skor från Hope.

Dela på Facebook
Tweeta