Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

White Shirt

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-02-09 22:12  |  Lästid: 2 minuter
tobias_sikstrom_puerto_rico-54.jpg
tobias_sikstrom_hotel_pp.jpg
tobiassikstrom_white_shirt_2016.jpg
tobias_sikstrom_palms_puerto_rico.jpg
tobias_sikstrom_puerto_rico_2015.jpg
tobias_sikstrom_white_shirt_2016_2.jpg
tobias_sikstrom_white_shirt_king_2016.jpg

Jag tar så mycket bilder att jag ofta gömmer bort dem och hittar dem två månader senare, som dessa. Detta är en av mina absoluta favoritskjortor som jag hittade på H&M för ganska längesedan och som jag tvättat i 60 grader med Vanish kanske 100000 gånger, men som fortfarande är som ny.

Dela på Facebook
Tweeta