Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

SUNDAY 7

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-02-07 18:59  |  Lästid: 2 minuter
tobias_sikstrom_pinstripes.jpg
tobias_sikstrom_morgonrock_21.jpg
denim_jeans_tobiassikstrom_levis.jpg
tobias_sikstrom_februari16_1.jpg
morgonrock_hm_tobias_sikstrom.jpg
tobias_sikstrom_january.jpg

I fredags hade jag min sista riktiga skoldag. Det känns lite sjukt. Det har ändå varit härligt att vara student och kunnat göra lite som man vill. Nu är det en lång motorvägsfärd till ledvärk och döden som väntar. Och jag har inte ens körkort. Dessutom klippte jag av mig håret i fredags och gillar det inte alls. Med andra ord har jag inte haft en särskilt bra helg. Hoppas din har vart bättre!

Rock från L’homme Rouge, tshirt från COS, jeans från Levi’s, skor från Hope, väska från Baumgarten Di Marco och morgonrock från H&M.

Dela på Facebook
Tweeta