Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

GREY

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-02-01 23:50  |  Lästid: 2 minuter
IMG_1192.JPG
tobias_sikstrom_amandachristensen.jpg
breakfast_stockholm_tobias_sikstrom.jpg
uniforms_tobiassikstrom_januari_16.jpg
tobias_sikstrom_januari_4.jpg
tobias_sikstrom_januari_16.jpg
tobias_sikstrom_amanda_christensen.jpg
tobias_sikstrom_outfit_januari.jpg

Förra veckan publicerade jag denna bild på min Instagram. Efteråt fick jag en del frågor om halsduken. Den är den största jag äger och antagligen även den varmaste eftersom den är brutalt bred, så jag bär alltså inte två halsdukar utan den är grå på ena sidan och blå på andra. Bra va?

Något annat jag har kommit på är att jag inte fotar och skriver så mycket längre. Förut var det det enda jag gjorde om dagarna. Jag gjorde det såpass mycket att mm jag undrar över någonting som jag har gjort och som jag vill få reda på igen brukar jag alltid googla mig själv och den saken eller platsen. Det känns lite härligt att ha livet dokumenterat. Jag tänkte kanske pyssla lite mer med det framöver.

Rock från H&M, halsduk från Amanda Christensen, byxor från Uniforms For the Dedicated och sneakers från H&M.

Dela på Facebook
Tweeta