Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Thursday in Condado, S.J

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-12-21 13:29  |  Lästid: 2 minuter
tobias-sikstrom-blogg-puerto-rico-4.jpg
palms-puertorico.jpg
tobias-sikstrom-beach-condado.jpg
tobiassikstrom-puerto-rico-2.jpg
tobiassikstrom-condado-5.jpg
tobias-sikstrom-kingmagazine-ph.jpg

Jag packar alltid med för mycket saker när jag reser bort. Tar med sådant där som jag tänker att jag kanske kommer vilja ha där borta fastän jag inte använt det på 1,5 år. Något som dock aldrig blir fel och som jag skulle kunna ha varje dag är en vit skjorta och svarta shorts.

Skjorta från COS, solglasögon från Ray Ban och shorts från Cheap Monday.

Dela på Facebook
Tweeta