Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Sista minuten julklappstips

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-12-21 14:13  |  Lästid: 2 minuter
julklappstips_och_shopping_sista_minuten.jpg

Nu börjar det närma sig den där aftonen där julklappar ska delas ut. Jag gissar på att ganska många är som jag är – alltså köper klapparna i sista minuten i panik. År efter år. Om det är så kommer här lite snabba och bra tips på saker man enkelt kan fixa för att förgylla någons paketöppning.

1. & Other Stories har väldigt prisvärda och snygga doftljus i ett par olika dofter. De finns även som ett mindre trepack om man vill ge bort ett av varje till exempel.

2. Vissa personer är finsmakare och kan vara ganska svåra att köpa paket till. Speciellt om man kanske inte känner dem superväl. Att då ge bort något att njuta av i nyårsglaset eller till lördagsmiddagen är alltid ett säkert kort. Champagne från Piper-Heidsieck kan aldrig slå fel!

3. Clubs and Spades har denna säsong många väldigt fina stickade tröjor. Stilrena, enkla och i mysiga färger. I Stockholm ligger butik på Söder, Östgötagatan 49.

4. För ett litet tag sedan lanserade Grandpa det egna inredningsmärket Low Key där dem har tagit fram finfina prylar till hemmet. Jag har redan slagit till på denna Terra Cotta-krukan. Perfekt att ge bort tillsammans med en fin växt.

5. Herrmodesmycken har verkligen fått mycket uppmärksamhet det senaste året. Detta fina silverarmband från Pernille Corydon finns bland annat hos Grandpa.

6. Hörlurar är en annan väldigt tacksam sak att ge bort i julklapp. Dessa trådlösa hörlurar från Urban Ears har jag använt i princip varje dag sedan jag köpte dem i somras.

7. Plånböcker kan man nästan inte ha för många av. Jag har kanske 10 stycken som jag byter mellan ganska ofta. Mest för att det är kul med variation. Min nuvarande är denna i brunt läder från Wood Wood.

8. Till sist är parfymer, krämer, hudvård, lotion och rakgel sådant som både ansiktet och inredningen uppskattar. Särskilt om de kommer i en fin förpackning som dessa från Aesop och Byredo.

Dela på Facebook
Tweeta