Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Puerto Rico – tuesday

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-12-11 02:51  |  Lästid: 2 minuter
tobias-sikstrom-puerto-rico.jpg
palms-puerto-rico-tobiassikstrom.jpg
tobias-sikstrom-puerto-rico-isla-verde.jpg
restaurant-puerto-rico-tips.jpg
tobias-sikstrom-puerto-rico-city-guide-blog.jpg
beach-life-tobiassikstrom.jpg

Nu befinner jag mig i Puerto Rico i Karibien. Det är så fruktansvärt härligt att var här! I två dagar har jag bott på Isla Verde som är den mer ”badvänliga” stadsdelen som ligger lite utanför stan, men imorgon flyttar vi närmare in mot city. Det är verkligen en blandning mellan, i min mening, Thailand och USA. Det är Asientripiskt men svårt att hitta mat som inte är Burger King, Taco Bell, Wendys Hamburger eller olika smält ost-ställen, men man kan alltid leva på frukt och öl istället. Idag har jag legat på stranden, läst tidningar och lyssnat på musik. Ingenting med andra ord.

Badshorts från American Apparel, hatt från Filippa K och Ray Ban’s.

Dela på Facebook
Tweeta