Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Monday 2/12

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-12-02 18:50  |  Lästid: 2 minuter
tobiassikstrom outfit kingmagazine.jpg
urbandeli-sveavagen.jpg
tobias-sikstrom-outfit-8.jpg
granit-stockholm.jpg
tobiassikstromdecember15.jpg
tobias-sikstrom-lhomme-rouge.jpg
urban-deli-tobiassikstrom.jpg
tobias-sikstrom-lhomme-rouge-rock.jpg

Idag hoppade jag ut i Antarktis i min favoritrock från L’homme Rouge. Under vinterhalvåret är pinstripes något av det bästa jag vet. Till mina stora glädje var det svinkallt så jag kunde inviga lite nya vinterprylar. Mössan och världens bredaste och tjockaste halsduk hittade jag på Grandpa i helgen och kommer antagligen rädda mig denna vinter. De senaste dagarna har jag drunknat i jobb och skola och har inte kunnat lämnat datorn en enda sekund. Därför var det så skönt att hänga omkring lite på stan idag.

Mössa från Grandpa, Ray Ban’s, rock från L'homme Rouge, halsduk från Amanda Christensen (Grandpa) jeans från COS och skor från Reiss.

Dela på Facebook
Tweeta