Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Veckans bästa köp v.48

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-11-24 18:11  |  Lästid: < 1 minut
shoppingtips-herrmode-tobias.sikstrom-tipsar.jpg

Idag hade jag gärna sett ut såhär. Desto mindre färger jag har på mig, desto gladare känner jag mig. Jag vet att det låter konstigt, men så är det. Jag ångrar att jag inte köpte de galet oversize-stora tumvantarna i skinn från Our Legacy förra året. Därför blev jag superglad när jag såg att dessa ovan har kommit in hos COS – som ett bra och lite mer diskret alternativ.

Tumvantar i läder från COS.

Grå jacka från Topman x Nelly.

Svarta byxor från Weekday.

Randig polotröja från Weekday.

Sneakers från COS.

Grå mössa i Alpacablandning från Our Legacy.

Dela på Facebook
Tweeta