Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

REISS: Grey December, STHLM Guide

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-11-18 14:49  |  Lästid: < 1 minut
Reiss- tobias-sikstrom-stockholm-guide.png
tobias-sikstrommen-mens-blog-sweden.jpg

Som många säkert har märkt har jag en väldans massa grejer från brittiska klädmärket Reiss. På senare tid har märket blivit en stor personlig favorit. Jag gillar den avskalade enkelheten samtidigt som Reiss har någonting som gör att dem sticker ut gentemot sina konkurrenter. Speciellt när det kommer till material, nyans, färg och detaljer. Jag har teamat ihop mig med Reiss, genom att för deras hemsida göra en liten guide över Stockholm och plåtas i deras AW15-kollektion. Kika in på deras hemsida här för läsa och titta!

Foton: Andreas Davidsson

I did a shoot and a Stockholm city guide together with fashion brand Reiss.

Dela på Facebook
Tweeta