Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Monday 16/11

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-11-16 20:30  |  Lästid: 2 minuter
tobias-sikstrom-stockholm-blog.jpg
IMG_7671.jpg
beyene-sneakers-tobiassikstrom-king-3.jpg
calvin-klein-sweat.jpg
taverna-brillo-blommor.jpg
tobias-sikstrom-kingblogg-outfit.jpg
tobias-sikstrom-svartvit.jpg

Nu är jag tillbaka i skolan igen. Det känns lite konstigt att hoppa mellan så många olika saker hela tiden. Det blir liksom inga riktiga rutiner någon gång utan mest ganska mycket hopp mellan jobb, skola, andra jobb och lite annat. Men jag tror att jag kommer se tillbaka på den här tiden i livet och tänka att jag hade ganska roligt ändå. Tyvärr har jag ganska svårt att vara glad för saker och ting som jag kanske borde vara glad över.

Jacka och polotröja från Reiss, byxor från COS och sneakers från Beyene.

Dela på Facebook
Tweeta